Yeşil Kahve Çekirdeği

Yeşil Kahve Çekirdeği nedir 


Yeşil kahve nedir? Yeşil kahve çekirdeği ne işe yarar? Gerçekten kilo vermemize yardımcı olur mu? Ne gibi faydaları vardır? Son günlerde zayıflama konusunda popülerliği artan ürünlerle arasında ne fark vardır?

Yeşil kahve veya yeşil kahve çekirdeği olarak satışı yapılan ürün, zayıflamaya yardımcı olan bitkisel bir ilaçtır. Tam olarak ilaç demekte yanlış olur aslında. Orjinaline ulaşıldığında tamamen organik yeşil kahve ile hazırlanmıştır. Zahide ile Yetiş Hayata programı tamamen doktorların ve uzmanların katıldığı bir kadın programıdır. Bu programda da ülkemizde obezitenin önüne geçmek isteyen uzmanlar tarafından detaylı olarak tanıtımı yapıldı. Yeşil kahve kavrulmuş diğer kahve türlerine göre daha fazla antioksidan içerir. Antioksidan vücuttaki toksin maddelerin atılımına yardımcı olduğu gibi bazı kanser türlerine de engel olduğu bilinen bir yardımcıdır. Özellikle kansere engel olduğu iddia edilen ürünler incelendiğinde zaten antioksidan içerdiği görülecektir. İçeriğinde bulunan antioksidanın faydalarını açıkladıktan sonra antioksidanın araştırmalar sonucu aynı zamanda obeziteye neden olan yağ molekülleri ile de savaştığı görülmüştür.
Diğer zayıflama ürünlerinde olduğu gibi yeşil kahve çekirdeği için de geçerli olan.. hologramlı ürün kullanılmalıdır. Kullanılan yeşil kahve orijinal olmadığında denetlenmediği için içerisine ne tür katkı maddeleri konulduğu veya yan etkilerinin neler olduğu hakkında bir fikre sahip olmamız pek mümkün değil. Bu nedenle orijinal olmayan ürünü kulanmanızı pek tavsiye etmiyoruz. Hologramlı olan ürün için yapılan testlerde bir yan etkisi gözlemlenmemiştir. Bu nedenle herkes gönül rahatlığı ile kullanabilir. Özellikle kahve severler alıştıkları takdirde seve seve kullanacaklardır. 10 gün gibi kısa bir sürede kilo vermenize yardımcı olacak güzel bir yardımcı üründür. Her ne kadar yan etkisi olmayan bir ürün olsa da hamilelik veya benzer rahatsızlıkları olan kişiler için her ihtimale karşı önce doktorunuza danışmanızı tavsiye ederiz.

Yeşil Kahve Nasıl Kullanılır?

Yeşil kahve klasik Türk kahvesi pişirilir gibi pişirilir. Tadı normal kahveden farklıdır ve hafiftir. Günlük öğünlerinizden yarım saat önce tüketmeniz önerilmektedir. İsteğe bağlı olarak tatlandırıcı veya sütte ilave edebileceğinizi unutmayın. Günlük her kullanımda ortalama 38gr yağ yok ettiği ve büyük bir miktar toksin madde atımına da yardımcı olduğu unutulmamalıdır. American Journal Of Clinical Nutrition, Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity ve Scranton Üniversitesinde yapılan araştırmalara göre %100 etkili bir ürün olduğu kanıtlanmıştır. Scranton Üniversitesinde yapılan araştırmada katılımcıların hiç bir fiziksel aktivite yapmadan sadece yeşil kahve tüketerek kilo kaybettiklerini gözlemlemişlerdir. Diğer yapılan araştırmalarda aynı şekildedir.

Yeşil Kahve Çekirdeğini Diğerlerinden Ayıran Özellikler Nelerdir?

Tek farklı bir özelliği vardır. İçerdiği antioksidan miktarı en yüksek olarak gözlemlenmiş yeşil kahve tek organik üründür. İlerleyen süreçlerde bu üründen daha güçlüleri de bulunabilir tabii ki. Fakat günümüzde kanıtlanmış en çok etkili ürün olarak göze çarpmaktadır. Diğer birçok ürün televizyon programları tarafından tanıtılmamıştır. Fakat yeşil kahve uzmanlar kontrolünde, Türkiye’nin gündüz programları arasında en çok izlenen Zahide ile Yetiş Hayata programında tanıtılmıştır. Ürünün kullanımı oldukça basit ve alışkanlıklarımızdan olan Türk kahvesi yapımına benzemesi de diğer bir avantajdır. Ayrıca yeşil kahve çekirdeği diğer ürünlerde olduğu gibi ilaç şeklinde yani kapsül ile değil saf hali ile elinize ulaşıyor.
back to top