10 Kilo Vermek İçin Ne Yapmalıyım



Belirlediğiniz kiloya ulaşmak her kilosundan rahatsız olan kişinin hayalidir. Genellikle insanlar 10 Kilo Vermek İçin Ne Yapmalıyım  derler. 10 kilo çok iyi bir rakamdır ve bunun için belirli çalışmalarda bulunmak gerekir. İlk aşamada 10 kilo vermek istiyorum demeniz çok güzel bir başlangıç olabilir. İlk hedefinizi yerine getirdikten sonra 15 veya 20 kiloları da vermeniz mümkün olacaktır. Yaptığınız çalışmalar ve hayatınızda yaptığınız değişiklikler sizin amacınıza daha hızlı ulaşmanızı sağlayacaktır. Bunun için düzenli ve sağlıklı beslenme, gün içerisindeki hareketlilik zayıflama yolunda atmanız gereken önemli adımlardandır. Bunun yanında en büyük silahınız amacınıza ulaşmaya olan inancınızdır. Ne kadar inançlı olursanız amacınıza ulaşmak o kadar kolay olacaktır.

10 Kilo Vermek İçin Ne Yapmalıyım ?

Sizlerde 10 Kilo Vermek İçin Ne Yapmalıyım diyerek kendinizi hareketlendirmeli ve gerekenleri uygulamaya başlamalısınız. Bu ilk aşamada.. sizin motive olmanızı sağlayacaktır. Tabii ki bu yolda sadece 10 Kilo Vermek İçin Ne Yapmalıyım  deyip kenara çekilmek olmaz. Bizlerinde sizlere bulunacağımız tavsiyeler doğrultusunda uygulamalara başlayarak zayıflama yolunda ilk adımınızı atabilirsiniz. Bir ay gibi kısa bir zaman dilimi içerisinde rahatlıkla 10 kiloyu vermeniz mümkün olacaktır. Bunun için öncelikle beslenmenizde değişiklikler yapmalısınız. Unutmayın ki size fazla kalorili yiyecekleri çok yemek kilo aldırıyor. Şimdi ise kilo vermek istiyorsanız bunun tam tersini yani hem az yiyerek hem az kalorili yiyecekleri tüketerek zayıfladığınızı ciddi oranda fark edeceksiniz. Sizlerde bir ay gibi kısa bir süre içerisinde 10 Kilo Vermek İçin Ne Yapmalıyım diyenlerdenseniz sizlere söyleyeceğimiz kurallara dikkat etmelisiniz. Öncelikle tükettiğiniz yiyeceklerde yapmanız gereken değişiklikler vardır. Kesinlikle beyaz unu hayatınızdan çıkarmanız ve amacınıza ulaşana kadar tüketmemeniz gerekmemektedir. Marketlerden hazır gıdaları veya karbonhidrat değeri yüksek gıdaları tüketmemelisiniz. Kullandığınız tuz ve şeker miktarını sıfıra indirerek sağlıklı beslenmenin ve aynı zamanda zayıflamanın keyfini çıkartın. İlk aşamada yapamam dediğiniz şeyleri 10 kilo vermek istiyorum diyorsanız yapmalısınız ve eminim ki yapmanız imkânsız değildir. Vücudunuzdaki değişiklikleri görünce motivasyonunuzun en üst düzeye çıkacağına eminim.

10 Kilo Vermek İçin Ne Yapmalıyım  Diyenlere Pişirme Tavsiyeleri

Yemeklerinizi pişirmek için kullandığınız tek yağ hakiki tereyağı ve zeytinyağı olmalıdır elbette bunu da kararında kullanmak en doğrusu olacaktır. Bunun dışındaki diğer bütün yağlar sizin düşmanınızdır ve tüketmemelisiniz. 10 Kilo Vermek İçin Ne Yapmalıyım diyen biriyseniz sağlıksız yağlarla yemeklerinizi pişirmemeye özen göstermelisiniz. Sağlıklı ve kalorisi az olarak pişirdiğiniz yiyeceklerinizi öğünlerinizde normal yediğiniz miktardan daha az yemelisiniz. Yemek esnasında her öğününüzde çiğ olarak sebze tüketmeye çalışın. Çiğ sebzeler posalı yiyecekler olduğu için uzun süre acıkmamanızı sağlayacaktır. Bu da 10 Kilo Vermek İçin Ne Yapmalıyım diyen birisi olarak sizin için çok güzel bir artıdır. Gün içerisinde kesinlik su içmeyi unutmayın ve sizi zayıflatacak olan en önemli şeylerden birinin su olduğunu unutmayın. Bunun yanında kahve ve siyah çay yerine yeşil çay içerek zayıflamanıza takviye yapabilirsiniz. Bunun yanında 10 Kilo Vermek İçin Ne Yapmalıyım deyip bunu çok kısa sürede gerçekleştirmeye çalışmayın. Bir ay gibi bir sürede 10 kilo vermek mümkündür. Ancak bu bünyeden bünyeye değişiklik gösterdiği için bu sizin için 2 veya üç ay olabilir ve bu gayet doğaldır. Sağlıklı ve düzenli beslenmenin yanında mutlaka ki spor yapmayı unutmamalısınız. Sporsuz hiçbir diyet zayıfladıktan sonra fit bir görünüme sahip olmanızı sağlamayacaktır. Daha hızlı kilo vermeyi sağlayacak olan spor hem daha fit bir görünümde olmanızı hem de hızlı bir şekilde zayıflamanızı sağlayacaktır. Sizler de 10 Kilo Vermek İçin Ne Yapmalıyım diyorsanız tercih ettiğiniz bir sporu yapmalı ve yiyeceklerinizde dikkatli olmalısınız.
back to top