Sarımsak Çayının Yararları

Sarımsak Çayının Yararları


Yoğunluk ve rutin geçen yaşamın içinde egzersiz eksikliğinden kaynaklanan fazla kilolardan doğal yollarla sağlıklı bir şekilde kurtulmak isteniyorsa bitkisel ürün takviyeleri ile bu süreci hızlandırabilirsiniz. Bilim adamlarının yaptığı araştırmalara göre sarımsağın zayıflamaya yardımcı bir etkisi olduğu kanıtlanmıştır. Buradan yola çıkılarak hazırlanan sarımsak çayı ile sarımsağın kilo vermeye yardımcı etkisi maksimum seviyeye çıkarılmıştır. Sarımsak çayı alışılagelmiş zayıflama yöntemlerinden daha etkilidir. Doğal ve bitkisel özelliğiyle yağları yakma potansiyeline sahiptir. Hatta ekranlarda mutlaka denk gelmişsinizdir, doğal yöntemlerle kilo verme konusunda uzman olan Ender Saraç’ın sarımsak çayı tarifini izleyicileriyle paylaştığına. Bu konuda Ender Saraç, bitkisel zayıflamayla ilgili sarımsak çayının yararları çok önemli bir kür olduğunu ve zayıflama sürecini hızlandırmak isteyen kişilerin.. günde 2 defa sarımsak çayı içmelerini programında sürekli dile getirmiştir.

Sarımsak Çayının Yararları daha çok vücudunda yağ fazlalığı olan kişilerin kullandığı bir bitkisel zayıflama çayı olarak bilinmektedir ancak gerek insanı rahatsız eden ağır kokusu gerekse de acı tadı yüzünden herkes gün içinde maalesef düzenli bir şekilde kullanmamıştır. Garlic Tea markası ise bu çayın tadını normal bir çay gibi yapmakla birlikte içine ekstradan yağ yakmanıza yardımcı olacak zencefil, bal, limon ve propolis katmıştır. Kilo vermeye olan etkisinin yanı sıra ödem sökücü bir bitkisel çay özelliği de taşıyor. Aynı zamanda yağ yakıcı özelliği bulunan zencefil ile birlikte bölgesel yağ yakımı hızlanıyor ve selülitleri ortadan kaldırıyor.

Ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie doğum yaptıktan 3 hafta içinde sarımsak çayı sayesinde tam 11 kilo verdi ve formülünü basın mensuplarıyla paylaştı. Bebeğini emzirdiği için beslenmesinden kısma gibi bir lüksü olmadığını söyleyen ünlü oyuncu, kilo verebilmek için Afrika seyahati esnasında yerlilerden öğrendiği tekniği kullanıyor. Yağ yakımında çok etkili olan bu çayı tüketerek ve spor yaparak kısa sürede bu kiloları vermeyi başardığını söyledi.

Sarımsak Çayının Diğer Yararlı Özellikleri

- Metabolizmayı hızlandırır
- Sindirim sistemini düzenler
- Mideyi zararlı parazitlerden arındırır
- Sinüsleri açar
- Kalp sağlığını korur
- Grip virüsüne karşı etkilidir
- Vücudun direncini artırır
- Doğal bir antibiyotiktir
- Tokluk hissi verir

Sarımsak Çayı ve Kullanımı

Sabah ve öğlen birer fincan içmek yeterli olacaktır ancak isteyenlerin akşamları da bir fincan daha içmelerinde herhangi bir sakınca yoktur. Yalnız çayınızı içerken hiçbir şekilde şeker kullanmayın zaten kokusu ve tadı itibariyle normal siyah çayın tadından bir farkı yoktur. Bu kürün etkisini daha da çabuk göstermesi adına Sarımsak çayını en azından 15 – 30 gün arasında devam etmeye özen gösteriniz.
back to top