Göbek Eritme Diyeti

Göbek yağları kadınların dönem dönem yaşadığı genel sorunlardan biridir.Ve en zor yağ yakılan bölge göbek ve karın bölgesidir.

Bu yüzdende göbek bölgesi yağlarını eritmek için daha farklı diyetler yapmak gerekir.Bunun yanında mekik hareketi yapmakta mecburidir.Göbek yağlarınızdan kısa sürede kurtulabilceğiniz en etkili diyet listelerini sizler için araştırdık.İşte en etkili göbek eriten diyet listesi sizlerle.

Ama herhangi bir diyet programına başlamadan önce size tavsiyemiz bir hastanede tetkiklerinizi yaptırıp ona göre herhangi bir sorununuz yoksa diyete başlamak.

                                     İşte Göbek eriten diyet listemiz;

Sabah Kahvaltısı : 1 adet şeftali ve 4 tane kayısı

Ara öğün: Diyet büskivisinden sadeve 4 tane

Öğle: Izgara tavuk veya balık ve bol bol yeşillikli limonlu ve zeytinyağlı salata

Ara Öğün (Saat 3 civarı) : 4-5 tane badem

Ara Öğün (Saat 5 civarı) : 1 Adet şeftali

Akşam: Bir tabak Ispanak Yemeği ve iki dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsiniz.

Gece: Büyük bir bardak Ilık su içine sıkılmış yarım limon sıkın ve hergece için.

Hafta içinde birgün aralıklara bu diyeti yapın.

Sabah kalktığınızda: 1 bardak ılık su ve içine yarım limon sıkılacak. Tatlandırıcı olarak bal kullanabilirsiniz ancak çok olmasın. Sabahları spor olarak: Yarım saat kadar tempolu yürüyüş veya mekik çekebilirsiniz.

İş yeriniz yakınsa yarım saat kadar tempolu yürüyebilirsiniz.Yerden birşey olır gibi yapacağınız egzersiz hareketleride göbek yağlarını eriten etkilidir.Her saba 20 defa yapmanız yeterlidir ancak bu hareketi yaparken belinizi bükmeden eğilerek yapmalısınız.

back to top