Tülin Şahin Diyet Programı

Tülin Şahin Diyet Programı

Göz alıcı fiziğiyle Tülin Şahin bayan erkek herkesin beğendiği ölçülere sahip. Peki ama Tülin Şahin kilo vermek ve korumak için nasıl bir diyet uyguluyor? Bu yazımızda sizlerle Tülin Şahin diyetini paylaşacağız.
Ön bilgi; Tülin Şahin, günde altı öğün yemek yediğini ve hiç bir öğünün geçiştirilmemesi gerektiğini söylüyor ve ekliyor; Saat 19:00 sonrası yiyecek tüketmeyiniz ve günlük 2 litre su tüketiniz… Diyet yaparken öğün saatlerinin düzenli olmasının önemini de vurguluyor.

Tülin Şahin Diyet Listesi

Sabah 09:00 ile 09:30 saatleri arasında üç dilim kepekli ekmekle birlikte peynir çeşitlerinden istedikleriniz ile bal ve zeytin yemelisiniz ve diyet süresince 2 günde 1 kez olacak şekilde yumurta tüketmeyi aksatmamalısınız. Yanında çay veya portakal suyu içebilirsiniz.
Sonra mevsim meyvelerinden bir tabak salata hazırlayıp üzerine 2 kaşık badem serpebilirsiniz bunu her sabah tüketirseniz vücudunuz toksinlerden arınır cildiniz güzelleşir.
Öğlen 12:30 ile 13:30 saatleri arasında domates sosu ve sebzeli olarak hazırlanmış makarnanın yanında light kola tüketebilir veya su içebilirsiniz. Üzerine 3 top diyet dondurma yiyebilirsiniz.
Saat 15:30 ile 16:30 saatleri aralığında yapacağınız ara öğünde bir elma veya bir pk. kepekli kraker yiyebilirsiniz.
Akşam 18:00 ile 19:00 saatleri arasında ton balığıyla yapılmış salataya biraz zeytinyağı ilavesi yaparak yiyebilirsiniz isterseniz limon sosu da ekleyebilirsiniz salatanıza. Yanında kepekli ince bir dilim ekmek yiyerek yanında şarap veya su tüketebilirsiniz.
Saat 19:00 dan sonra acıktığınızda 2 kaşık light eklenmiş bir tamak meyve salatası ile tuzsuz badem yiyebilirsiniz. Gece uyumadan önce bir bardak light süt içebilirsiniz.

back to top